Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 55 g soğan, ikiye bölünmüş
- 2 ½ diş sarımsak
- 45 g zeytinyağı
-
300
g domates, küçük parçalara bölünmüş
veya 300 g doğranmış domates konservesi, suyuyla birlikte - 60 g domates salçası
-
2
tepeleme tk ev yapımı sebze bulyon
veya 2 tk tuz - ½ - ¾ toz kimyon, tat vermek için
- 940 g su, oda sıcaklığında
- 50 g tel şehriye
- karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 725.3 kJ / 173.4 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Karbonhidrat
- 15.5 g
- Yağ
- 11.5 g
- Doymuş Yağ
- 1.6 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 19.7 mg
Alternatif tarifler
Domatesli Şehriye Çorbası
30min
Ezogelin Çorbası
1h 5min
Salçalı Bulgur Pilavı
40min
Kremalı Fransız Salata Sosu
Değerlendirme yok
Erik Clafoutis
Değerlendirme yok
Tarhana Çorbası
25min
Karidesli Şehriye Çorbası
40min
Cennet Çorbası
40min
Kıymalı Ispanak
45min
Pirinçli Yayla Çorbası
50 min
Taze Domatesli Kabak Çorbası
40min
Erişteli Yeşil Mercimek Çorbası (7 aydan büyük bebekler için)
45min