Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 diş sarımsak
- 150 g soğan, ikiye bölünmüş
- 20 g domates salçası
- 40 g zeytinyağı
- 250 g domates, ikiye bölünmüş
- 500 g taze fasulye, ayıklanmış ve parçalara bölünmüş (5 cm)
- 1 tk şeker
- 1 tk tuz
- ½ tk karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 695.7 kJ / 166.6 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Karbonhidrat
- 11.6 g
- Yağ
- 10.4 g
- Lif
- 3.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fırın Mücver
50 min
İmam Bayıldı
1 godz.
Salçalı Bulgur Pilavı
40 Min
Mercimekli Soğanlı Basmati Pilavı
1h 15min
Glütensiz Fırın Mücver
50 min
Yavaş Pişirilmiş Sebzeli Dana Yahni
3 godz. 15 min
Kalamarlı Börülce Yahnisi
Değerlendirme yok
Erişteli Yeşil Mercimek
55 min
Etli Taze Fasulye
1h 10min
Buharda Göz Yumurta
15 min
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40 Min
Etli Biber Dolması
1h 20min