Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g maydanoz yaprağı, taze
- 30 g limon suyu
- 300 g ton balığı, konserve, süzülmüş
- 1 ançüez (isteğe bağlı)
- 20 g zeytinyağı
- 2 diş sarımsak
-
85
g labne (bk. öneri)
veya süzme yoğurt - 40 g çekirdeksiz siyah zeytin
- 15 g kapari, turşu, süzülmüş
- ¼ tk karabiber
- tuz, damak tadına göre
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1013 kJ / 242 kcal
- Protein
- 17.7 g
- Karbonhidrat
- 1.4 g
- Yağ
- 18.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Çağla Ezmesi
10 min
Kavrulmuş Soğanlı Bol Mercimekli Pilav (Mujadarrah)
1 godz. 5 min
Fındık ve Badem Ezmeli Granola
40 min
Ton Balıklı Makarna
1 godz.
Salatalık Turşusu (Tatlı)
Keine Bewertungen
Yabani Havuçlu ve Limonlu Tavuk
Keine Bewertungen
Fener Balığı ve Karides Çorbası
1 Std. 15 Min
Tavuklu Mısır Çorbası, Brokolili Tuzlu Kek
1 Std. 25 Min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1 godz. 20 min
Yaban Mersini ve Zencefilli Kahvaltılık Smoothie
10 min
Füme Somon ve Kabaklı Makarna
35 min
Mantarlı Risotto
40 min