Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g su, gerekirse ekstra
- 30 g sızma zeytinyağı, servis için ekstra
-
4 - 5
dal maydanoz yaprağı
veya 4 - 5 dal kişniş yaprağı - 250 g su
- 1000 g kabuklu midye, temizlenmiş
- 30 g sızma zeytinyağı
- 30 g soğan, ikiye bölünmüş
- 3 diş sarımsak
- ⅓ tk pul biber
- 50 g sek beyaz şarap
- 120 g kiraz domates, ikiye bölünmüş
- 40 - 50 g domates salçası
- 1 tutam tuz
- 350 g penne (boru şeklinde makarna), veya benzer türde kısa kuru makarna
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2011 kJ / 480 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 65 g
- Yağ
- 15 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Guacamole
15 min
Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı
1 Std.
Bellini Kokteyl
5min
Mango Soslu Ballı Misket Limonlu Tavuk
1h 15min
Enginarlı ve Fasulyeli Dip
10min
Dana Jambon ve Sucuklu Domates Soslu Makarna
40 Min
Tam Buğday, Zencefil ve Kahveli Muffinler
2h 5min
Fırında Chermoula Soslu Sebzeli Çipura
Değerlendirme yok
Mango Soslu Somon ile Taze Fasulye ve Havuç
1 Std.
Musakka
1h 10min
Meksika Fasulyeli ve Sebzeli Kinoa Salatası
30min
Yoğurt
19 Std. 45 Min