Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 yk tereyağı, yağlamak için
-
2
yk irmik, serpmek için
veya 2 yk yulaf gevreği ve ketentohumu, serpmek için -
250
g kavuzlu buğday
veya 250 g buğday - 1250 g su
- 10 g bal (isteğe bağlı)
-
20
g yaş maya, ufalanmış
veya 2 tk kuru maya - 50 g tam buğday unu
- 10 g balzamik sirke
- 1 tk tuz
-
100
g ay çekirdeği içi
veya 60 - 80 g karışık çekirdek (örn. kabak çekirdeği, ketentohumu) - un, serpmek için ekstra
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dilim
- Kalori
- 409 kJ / 98 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 4 g
Alternatif tarifler
Baget ekmek
3h 45min
Karabuğdaylı Ekmek
2h 30 phút
Ketojenik Yuvarlak Ekmekler
1h 15min
Domates Soslu Hindi Köfteleri
30min
Siyah Zeytin Ezmesi
50 min
Tam Buğdaylı ve Bademli Buharda Ekmek
2h
Çavdarlı Yassı Ekmek
2j 10 mnt
Yulaflı Kurabiye Kavanozu
40min
Pufidik Glütensiz Ekmek
1h 15min
Buharda Minik Ekmekler
2j 10 mnt
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2h 30 phút
Dereotlu ve Beyaz Peynirli Ekmek
1j 20 mnt