Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 180 g Antep fıstığı, kabuksuz, tuzsuz
- 15 g kurutulmuş bamya çiçeği (hibiskus)
- 1050 g su
- 825 g şeker
- 1 tk limon suyu
- 200 g mısır nişastası, serpmek için ekstra mısır nişastası(yakl. 55 g)
- 1 tk krem tartar
- ⅛ tk sıvı yağ
- 6 - 7 yk mısır nişastası, serpmek için
- 1 - 2 damla saf gül yağı, damak tadına göre
- 150 g pudra şekeri
- Besin Değeri
- şuna göre 1200 g
- Kalori
- 25066 kJ / 5991 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 1226 g
- Yağ
- 101 g
- Lif
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Portakallı Lokum
26 Std. 50 Min
Labne Peyniri
24h 15min
Kahveli ve Hindistan Cevizli Lokum
26 Std. 50 Min
Kaymaklı Lokum
26h 35min
Labne Peyniri
24h
Yer Fıstığı Şekerlemesi
1 godz. 30 min
Ev Yapımı Biberli Tavuk Salamı
3h 25min
Lokumlu Kıtır Çikolata
2 godz. 20 min
Damla Sakızlı Lokum
26 Std. 50 Min
Hibiskus Şerbeti
3h 25min
Sultan Lokumu
40 min
Fındıklı Lokum
27 Std. 5 Min