Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ demet maydanoz yaprağı, taze
- 3 dal dereotu yaprağı (isteğe bağlı)
- 175 g kırmızı mercimek (ıslatılmamış hali 175 g), bol sıcak suda 1 gün bekletilmiş ve süzdürülmüş
- 160 g kinoa (ıslatılmamış hali 160 g), bol suda 1 gün bekletilmiş ve süzdürülmüş
- 365 g su
- 120 g soğan, ikiye bölünmüş
- 1 - 2 diş sarımsak
- 40 g zeytinyağı
- 20 g biber salçası
- 20 g domates salçası
- 1 tk kimyon, toz, damak tadına göre
- ½ - 1 tk tatlı kırmızı toz biber
- ¼ tk karabiber
- 1 - 2 tk tuz, damak tadına ve kullandığınız salçanın tuz oranına göre ayarlayın
- 3 - 4 dal taze soğan,dilimlenmiş (2 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 30 adet
- Kalori
- 10918 kJ / 2612 kcal
- Protein
- 85 g
- Karbonhidrat
- 306 g
- Yağ
- 104 g
- Lif
- 61 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ketojenik Yuvarlak Ekmekler
1h 15min
Yeşil Mercimekli Kinoa Salatası
35min
Taze Otlu, Glütensiz Kırmızı Mercimek Keki
25 Std. 10 Min
Glütensiz Portakallı Cheesecake
5 Std. 30 Min
Bademli Yoğurtlu Ekmek
1 Std. 20 Min
Keçiboynuzu Özlü Glütensiz Bisküvi
50min
Pufidik Glütensiz Ekmek
1h 15min
Glütensiz Çikolatalı Kek
1h 15min
Glütensiz Şekersiz Vejetaryen Kek
3 Std.
Yer Fıstıklı Bar
1 godz. 30 min
Glütensiz Ekmek
1 Std. 45 Min
Haşlanmış Pirinç
25p