Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g su
- 20 - 25 g havuç, çubuk şeklinde kesilmiş (7 cm x 0,5 cm)
- 15 g taze fasulye, ayıklanmış, çubuk şeklinde kesilmiş (7 cm x 1 cm)
- 25 g sakız kabağı, çubuk şeklinde kesilmiş (7 cm x 1 cm)
- 25 g karnabahar, küçük çiçeklerine ayrılmış
- 30 g patates, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 75 g balık fileto, dip balığı olmayan, mevsim balığı, derisiz ve kılçıksız
- 2 damla zeytinyağı (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 553 kJ / 132 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 6.3 g
- Yağ
- 5.3 g
- Lif
- 1.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Buharda pişmiş havuç (dilimlenmiş)
35min
Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi
30min
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1 Std. 40 Min
Buharda pişmiş balık filetoları
25p
Buharda pişmiş kabak
35min
Körili Mercimek ve Buharda Balkabağı
1h 15min
Pakette Sardalya ve Fasulye Salatası
1 Std.
Karidesli ve Sarımsak Soslu Pirinç Şehriyesi
1h 15min
Patates ve Sebze Eşliğinde Yoğurt Soslu Hint Usulü Balık
1 Std.
Haşlanmış Yumurta
20min
Beşamel Soslu Somon ve Brokoli
30min
Buharda pişmiş kuşkonmaz
35min