Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pankek hamuru
- 2 - 3 dal maydanoz, sadece yaprakları
- 140 g lor peyniri, parçalara bölünmüş
- 1 yumurta
- 125 g süt
-
50
g tam buğday unu
veya 50 g çiğ karabuğday unu - 1 tk kabartma tozu
- 2 - 3 tutam tuz
Kale Lahanası ve Pankekleri Pişirme
-
100
g kale lahanası ortalarındaki kalın kısımları ayıklanmış ve küçük parçalara bölünmüş
veya 100 g karalahana ortalarındaki kalın kısımları ayıklanmış ve küçük parçalara bölünmüş - 300 g su
- tuz
- sıvı yağ, pişirmek için
- 50 g dilimlenmiş hindi jambon (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1201 kJ / 286 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 5.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pikan Cevizi Kıtırlı Muzlu Kek
1h 30min
Kıymalı Domates Soslu Tam Buğday Spagetti
1h 25min
Sebzeli Pankek
45min
Biber Soslu Hindi Köftesi
55min
Sebze Suyu
Değerlendirme yok
Ton Balıklı Makarna Salatası
35min
Bol Çekirdekli Kakao Barları
25min
Yeşil Elmalı ve Böğürtlenli İngiliz Usulü Puding
1 godz. 15 min
Zeytinli Peynirli Muffin
35min
Domatesli Nohutlu Pankek
40min
Çilek ve Bisküvili Puding
5h 15min
Kakaolu Chia Puding
8 godz. 10 min