Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g pazı
- 1 diş sarımsak
- 10 g zencefil, taze kök, ince dilimlenmiş
- 40 g soğan
- 150 g havuç, dilimlenmiş (3 cm)
- 80 g pırasa, beyaz kısımları, dilimlenmiş (2-3 cm)
- 15 g sıvı yağ
- 150 g kereviz kökü
- 350 g su
-
1
tepeleme tatlı kaşığı ev yapımı sebze bulyon
veya 2 - 3 tutam tuz - 20 g limon suyu
- 2 sap maydanoz yaprağı
- 1 - 2 tutam karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 583 kJ / 139 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 8.4 g
Alternatif tarifler
Havuçlu Çiğ Kek
3h 15min
Çağla Ezmesi
10min
Buharda Dil Balığı ve Beyaz Peynirli Roka Salatası
50 min
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Değerlendirme yok
Ananas Carpaccio ve Pembe Sorbe
Değerlendirme yok
Sebze Suyu
Değerlendirme yok
Enginarlı ve Fasulyeli Dip
10min
Gravyer Peyniri Dolgulu Somon Köftesi ve Salata
1h 5min
Bulgurlu Soğuk Çorba
20 min
Sebze Çorbası
35 min
Kekik, Nane ve Tarçınlı Bitki Çayı
Değerlendirme yok
Mantarlı ve Tulum Peynirli Bulgur Pilavı
20 min