Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g zeytinyağı
- 50 g soğan, ikiye bölünmüş
-
300
g havuç, soyulmuş, boydan ikiye
kesilmiş ve dilimlenmiş (2 cm) -
300
g tavuk suyu, ev yapımı
veya 300 g su - 1 defne yaprağı, kurutulmuş
-
100
g tavuk bonfile, parçalara
bölünmüş (2-3 cm) -
200
g elma, soyulmuş, çekirdekleri
çıkarılmış, küçük parçalara
bölünmüş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 360 kJ / 86 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 2.8 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sarımsak ve Taze Baharatlı Marinasyon ve Salata Sosu
10min
Küpler Halinde Bezelye Püresi
Keine Bewertungen
Elma, Ahududu ve Avokado Lapası
20min
Pırasa, Sakız Kabağı ve Tatlı Patates Püresi
35min
Küpler Halinde Sakız Kabağı Püresi
35min
Donmuş Meyve Püresi 2
Keine Bewertungen
Yeşil Fasulye, Muz ve Yaban Mersini Lapası
20min
Yulaflı Meyve Püresi
20min
Nane, Tarçın ve Zencefilli Çay
Keine Bewertungen
Armut ve Elmalı Kayısı Lapası
20min
Yeşil Fasulye, Bal Kabağı ve Pırasa Püresi
45min
Küpler Halinde Tatlı Patates Püresi
45min