Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g havuç, soyulmuş, uçları kesilmiş
- 25 g soğan, ikiye bölünmüş (isteğe bağlı)
- 5 g taze maydanoz, sadece yaprakları
-
40
g zeytinyağı
veya 40 g ayçiçek yağı - 25 g sirke
- 20 g limon suyu
- 10 g hardal
- 3 tutam tuz
- 3 tutam karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 664.6 kJ / 158.9 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Karbonhidrat
- 16.1 g
- Yağ
- 10.4 g
- Doymuş Yağ
- 1.3 g
- Lif
- 4.6 g
- Sodyum
- 243.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Frambuaz Soslu Kaju Panna Cotta (vegan)
3h 20min
Dereotlu Süzme Yoğurt Soslu Salatalık Dilimleri
10 min
Yumurtalı Farfalle
1h 30min
Meksika Fasulyesi ve Köz Mısırlı Salata
40 min
Zencefilli Acı Biberli Salata Sosu
5 min
Rendelenmiş Havuç Salatası
10 min
Dereotlu Süzme Yoğurt Soslu Salatalık Dilimleri
Değerlendirme yok
Pişmiş Beyaz Balık Püresi (Dondurulmuş)
Değerlendirme yok
Tahıllı, Meyve ve Devam Sütlü Lapa
25 min
Tavuk ve Pirinç Şehriyeli Asya Usulü Çorba
1h 15 min
Çilekli Donuk Yoğurt Bar
6h 10 min
Beşamel Soslu Somon ve Brokoli
30 min