Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tart Tabanı
- 75 g tereyağı, soğuk ve küp küp kesilmiş, kalıbı yağlamak için ekstra tereyağı
- 170 g un, kalıbı ve tezgahı unlamak için ekstra un
- 1 tutam tuz
-
½
tk vanilya şekeri
veya ¼ tk vanilya özü, doğal - 50 g su
İç Malzemesi ve Birleştirme
- 1000 g elma (hepsi) (ör. Yeşil elma, Pink Lady, Gravenstein) (bk. Öneriler)
- 2 ½ yk şeker
- 2 tk tereyağı, çok küçük parçalara bölümüş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dilim
- Kalori
- 979.8 kJ / 234.2 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Karbonhidrat
- 37.6 g
- Yağ
- 9 g
- Doymuş Yağ
- 5.5 g
- Lif
- 3.6 g
- Sodyum
- 21.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Çikolatalı Mısır Gevreği Topları
50min
Beyaz Peynirli Bezelye Pankekleri
20min
Sebzeli Etli Püre
35min
Elmalı Tart
1sa
Kereviz Remoulade
Değerlendirme yok
Patates Graten
1h 10 min
Sebzeli Tavuk Fricasse
2 godz.
Elmalı Tart
1sa
Yılbaşı Ağacı Ekmeği
2h 20min
Karidesli Şehriye Çorbası
40min
Tempura Sebzeler
40min
Elmalı Kurabiye
1h 15min