Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 yumurta
- 30 g su
-
130
g panko (Japon galeta unu)
veya 100 g galeta unu - 350 g tavuk göğsü fileto, derisiz, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- ¾ tk tuz
- ¾ tk sarımsak tozu
- 60 g beyaz tost ekmeği kabukları alınmış, sekize bölünmüş
- 90 g labne
- 25 g süt
- ayçiçek yağı, kızartmak için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 249.4 kJ / 59.6 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Karbonhidrat
- 4.8 g
- Yağ
- 2.3 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 114.3 mg
Alternatif tarifler
Sokak Simiti
2 Std. 30 Min
Sömelek Köfte
1 Std.
Marmelatlı Çörekler
2 godz. 20 min
Susamlı Yapışkan Tavuk
40min
Sütlü Minik Ekmekler
1sa 45 dk
Sıcak Elma Çayı
30min
Taze Otlu, Sarımsak ve Soğanlı Ekmek
1h 10min
Pratik Tavuklu Adana Kebap
35min
Naneli Salata Sosu ve Narenciye Salatası
30min
Mantı
1sa 45 dk
Mini Donut
2 godz. 45 min
Profiterol (Pastacı Kremalı)
2 godz. 45 min