Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Balık ve Hamur
- 15 g taze ot karışımı (kekik, fesleğen, taze rezenenin yeşil yaprakları ve maydanoz)
- 250 g su
-
20
g taze maya, ufalanmış
veya 2 tk kuru maya (7g) - 500 g un
- 3 tk tuz
- ½ limon, dilimler halinde kesilmiş
- 1000 g levrek, (1 adet levrek, temizlenmiş hali yaklaşık 1000 g)
Pirinç
- 2 diş sarımsak
- 40 g soğan, ikiye bölünmüş
- 30 g zeytinyağı
- 500 g su
- 500 g beyaz şarap
- 1 tk tuz
- 1 yk şeker
- 350 g pirinç, uzun taneli
- 15 g fındık, parçalara bölünmüş
- 15 g dolmalık fıstık, çiğ
- 15 g Antep fıstığı, kabuksuz, tuzsuz
- 15 g badem, parçalara bölünmüş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 5540.8 kJ / 1324.3 kcal
- Protein
- 70.5 g
- Karbonhidrat
- 181.3 g
- Yağ
- 23.4 g
- Doymuş Yağ
- 3.6 g
- Lif
- 9 g
- Sodyum
- 2521.9 mg
Alternatif tarifler
Kale Lahanası ve Beyaz Fasulye Çorbası
Değerlendirme yok
Brokoli Kuskuslu ve Portakallı Somon
45 Min
Limon ve Hardallı Somon ve Yeşil Püre
50 min
Frambuazlı Salata Sosu
10min
Tavuk, Pırasa ve Ispanaklı Risotto
30min
Vakumda Pişirilmiş Limon ve Portakallı Hindi
Değerlendirme yok
Tatlı Ekşi Soslu Balık ve Pilav
Değerlendirme yok
Çikolata tozu (çok ince rendelenmiş çikolata)
5min
Vegan Toz Parmesan
10min
Avokadolu Hindistan Cevizli Dondurma
6 Std. 15 Min
Espressolu Karamel Sos
45 Min
Labneli Pratik Kabak Çorbası
25min