Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g havuç, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 200 g kapya biber, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 200 g brokoli çiçeklerine ayrılmış ve kalan sap kısımları dilimlenmiş (5 mm)
- 150 g elma, çekirdeksiz, dörde bölünmüş
- 30 g ay çekirdeği içi
- 25 g zeytinyağı
- 20 g limon suyu
- 1 tk tuz
-
1 ½
tk Dijon hardalı
veya 1 ½ tk hardal - 1 tk bal
- ¼ tk karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 501 kJ / 119.7 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Karbonhidrat
- 13.2 g
- Yağ
- 7.1 g
- Doymuş Yağ
- 0.8 g
- Lif
- 3.6 g
- Sodyum
- 363.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pikan Cevizi Kıtırlı Muzlu Kek
1 godz. 30 min
Pratik Sucuk
12 Std. 25 Min
Sıcak Elma Çayı
30min
Chai Şurubu
Değerlendirme yok
Elmalı Sıcak Çay
40min
Körili Coleslaw
10 min
Nane, Tarçın ve Zencefilli Çay
Değerlendirme yok
Zencefilli Limonata
10 min
Sotelenmiş Mantar
20min
Havuçlu Pancar Salatası
10 min
Sotelenmiş Biberler (200 g)
20min
Hardallı Patates Salatası
1h