Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 330 g su
-
10
g taze maya, ufalanmış
veya 1 tk instant kuru hamur mayası - sıvı yağ, yağlamak için
- 500 g un, serpmek için ekstra un
- 1 ½ tk tuz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dilim
- Kalori
- 253.1 kJ / 60.4 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Karbonhidrat
- 12.2 g
- Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pita Ekmeği
2h
Tencerede Pratik Ekmek
2 Std. 20 Min
Tam Buğdaylı ve Bademli Buharda Ekmek
2h
Çavdarlı Yassı Ekmek
2h 10min
Yulaflı Kurabiye Kavanozu
40 Min
Buharda Tahıllı Ekmek
2h
Zeytinyağlı Ekmek
2h 10min
Pratik Buğday Ekmeği
40 Min
Buharda Minik Ekmekler
2h 10min
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2 Std. 30 Min
Taze Otlu Tereyağlı Ekmek
45min
Dereotlu ve Beyaz Peynirli Ekmek
1 Std. 20 Min