Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
400
g kabuklu midye, temizlenmiş
veya 400 g dondurulmuş kabuklu midye, temizlenmiş, çözdürülmüş - 160 g soğan, ikiye bölünmüş
- 2 diş sarımsak
- 40 g zeytinyağı
-
200
g kalamar halkası
veya 200 g dondurulmuş kalamar halkası, çözdürülmüş - 200 g karışık biber (örn. kırmızı, yeşil), parçalara bölünmüş (3 cm)
- 50 g sucuk, ince dilimlenmiş
- 400 g konserve doğranmış domates, suyuyla birlikte
- 1 ½ tk tuz
- 2 tutam safran lifi
- 200 g su
-
½
tk ev yapımı tavuk bulyon ezmesi,
veya ¼ küp tavuk bulyon - 350 g risotto pirinci
- 50 g herhangi bir karides cinsi, ayıklanmış, temizlenmiş
- 1 - 2 yk tereyağı
- 1 limon, dilimler halinde kesilmiş, servis için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1593 kJ / 377 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Frenk Soğanlı Patates ve Kuşkonmaz Eşliğinde Bonfile
1h
Kuzu Gerdan Yahni
1h 45min
Tavuk, Pırasa ve Ispanaklı Risotto
30min
Moscow Mule
Değerlendirme yok
Kremalı ve Beyaz Şarap Soslu Midye
45min
Sebzeli Vejetaryen Pilavı (kremamsı kıvamlı)
25min
Etli Bamya
1h 10min
Vegan Makarna
1h
Sıcak Şarap
15min
Pratik Meyveli Sorbe
15min
Mantarlı Ispanaklı Peynirli Kiş
1h 45min
Zeytinyağlı Fava
35 min