Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 yk zeytinyağı
- 6 yk limon suyu veya karışık limon-portakal suyu
- 2 yk hardal
- 50 - 60 g karışık taze ot yaprağı (örn. nane, dereotu, maydanoz)
- 1 tk tuz
- 1 - 2 tutam karabiber
- 1 diş sarımsak
- ¼ tk tatlı kırmızı toz biber
- 1 - 2 tutam kimyon
- 400 g tavuk göğsü fileto, derisiz, kuşbaşı (2-3 cm) veya dilimlenmiş (1 cm kalınlığında)
- 1500 g su
- 150 g yeşil mercimek
- 3 adet enginar, dilimlenmiş (0,5 cm) veya küp küp kesilmiş (1 cm)
- 350 - 450 g semizotu
- 1 - 2 adet salatalık, dilimlenmiş
- 8 adet kiraz domates, dörde bölünmüş
- 1 avokado, küp küp kesilmiş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2415 kJ / 577 kcal
- Protein
- 39.5 g
- Karbonhidrat
- 30.8 g
- Yağ
- 32.6 g
- Lif
- 22 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Yoğurt Soslu Buğday Salatası
1 godz. 5 min
Tavuk, Mantar ve Yeşil Fasülyeli Makarna
40 min
Sebzeli Galette
1 godz. 30 min
Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı
1 godz.
Turna Yemişli Çikolatalı Bar
1 godz. 40 min
Kalamarlı Börülce Yahnisi
Değerlendirme yok
Etli Bamya
1 godz. 10 min
Pirinç salatası
1 godz.
Pişmeyen Kahveli Pasta
7 Std. 30 Min
Tavuk ve Ilık Patates Salatası
55 min
Etli Fajita
40 min
Zeytinyağlı Enginar
1 godz.