Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g badem
- 125 g hurma, çekirdeksiz, yumuşak
- 60 g Hindistan cevizi yağı
- 200 g çiğ kaju fıstığı, 2 saat sıcak suda bekletilip süzdürülmüş
- 130 g konserve Hindistan cevizi sütü
- 25 g taze sıkılmış limon suyu
- 70 g agave şurubu
- 1 yk vanilya özü, doğal (isteğe bağlı)
- 80 g vişne, taze veya dondurulmuş, çekirdekleri çıkarılmış
- Besin Değeri
- şuna göre 8 porsiyon
- Kalori
- 14343.6 kJ / 3428.2 kcal
- Protein
- 75 g
- Karbonhidrat
- 255.1 g
- Yağ
- 255.7 g
- Doymuş Yağ
- 98.3 g
- Lif
- 33.9 g
- Sodyum
- 120.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Glütensiz Beşamelli Sütlü Domates Çorbası
1h
Hindistan Cevizli Kakaolu ve Matchalı Raw Vegan Pasta
3 godz. 45 min
Ballı Cheesecake
4óra 20p
Yabani Havuçlu ve Limonlu Tavuk
Değerlendirme yok
Glütensiz Portakallı Cheesecake
5 Std. 30 Min
Ispanaklı Yoğurtlu Pancarlı Kek
1h 45 min
Glütensiz Çikolatalı Kek
1 Std. 15 Min
Glütensiz Şekersiz Vejetaryen Kek
3 Std.
Limonlu Cheesecake
14h 20 min
Domatesli Nohutlu Pankek
40min
Kavanozda Cheesecake
4h
Kayısı Topu
20 Min