Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
İç Harcı
- 6 - 7 dal maydanoz, sadece yaprakları
- 20 g sıvı yağ
- 200 g soğan, ikiye bölünmüş
- 300 g dana kıyma, 2-3 parçaya bölünmüş
- ½ tk tuz, damak tadınıza göre
- herhangi bir baharat çeşidi, damak tadınıza göre (isteğe bağlı)
Hamurun Hazırlanması
- 20 g yaş maya, ufalanmış
- 200 g su
- 1 adet yumurta
- 20 g zeytinyağı
- 60 g yoğurt
- 10 g şeker
- ½ tk tuz
- 625 g un
- kızartma yağı, derin yağda kızartmak için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ad
- Kalori
- 988 kJ / 236.1 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 11.9 g
- Lif
- 0.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Teriyaki Sos (sarımsak ve zencefilli)
Değerlendirme yok
Hindiba ve Gorgonzola Peynirli Puf Börekleri
1 Std. 5 Min
Uzakdoğu Sebzeleri Eşliğinde Beş Baharatlı Mantarlı Ördek ve Pirinç Pilavı
1 Std. 5 Min
Reçelli Kurabiye
1 godz. 40 min
Sebzeli Galette
1 godz. 30 min
Ekmek Çanağında Dana Yahni
6h 30min
Tavuklu Kuzu Etli Bulgur
1 godz. 10 min
Lokma
4 godz. 35 min
Baklava
6h 30min
Mantı
1 godz. 45 min
Otlu Gözleme
1h 50min
Çiğ Börek
1 godz. 10 min