Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g sıvı yağ
- 5 g hardal
- ¼ tk tuz, serpmek için ekstra 5-6 tutam tuz
- ¼ tk toz tatlı kırmızı biber
- ¼ tk kuru maydanoz (isteğe bağlı)
- 250 g tavuk göğsü fileto, derisiz, 2 parça halinde
- 700 g su
- 350 g kereviz kökü, parçalara bölünmüş
- 200 g kırmızı hokkaido kabağı
- 100 g soğan
- 3 - 4 tutam karabiber
- 300 g elma, ekşi, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 100 g süt
- 2 tutam muskat, toz
- 2 - 3 dal maydanoz, sadece yaprakları (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1578 kJ / 377 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 12.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mantarlı Risotto (2 porsiyon)
35 Min
Havuç, Kuşkonmaz ve Bademli Çorba
30min
Fesleğenli Arpa Şehriyeli Tavuk
30min
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35 Min
Asya Usulü Salata Sosu
Değerlendirme yok
Brokoli Kuskusu Eşliğinde Yoğurtlu Körili Tavuk
45min
Çiğ Pancar ve Havuçlu Brezilya Salatası
20min
Balkabaklı Risotto
25 Min
Baharat ve Ananaslı Salata Sosu
Değerlendirme yok
Kabak Lazanya
45min
Mantarlı Risotto
40min
Taze Otlu Kuzu, Bezelye Püresi ve Kuşkonmaz
Değerlendirme yok