Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 110 g fındık
- 110 g havuç, dilimlenmiş (1-2 cm)
- 100 g kuru kayısı
- 60 g Hindistan cevizi tozu, etrafını bulamak için ekstra hindistan cevizi tozu
- ½ tk tarçın
- 50 g fıstık ezmesi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 7004.9 kJ / 1674.2 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 117 g
- Yağ
- 132.8 g
- Doymuş Yağ
- 44.7 g
- Lif
- 36.4 g
- Sodyum
- 113.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fındık ve Havuçlu Kek
1h 15 min
Fıstık Ezmeli Çikolata Topları
Değerlendirme yok
Dereotlu Poğaça
45 min
Yaban Mersinli Kuruyemişli Hurma Topu
20 min
Elma Sos
20 min
Keçiboynuzu Özlü Glütensiz Bisküvi
50 min
Hurmalı Enerji Barları
1h 10 min
Yulaflı Muzlu Kurabiye
50 min
Pişmeyen Kahveli Pasta
7h 30 min
Glütensiz Şekersiz Vejetaryen Kek
3h
Sultan Lokumu
40 min
Kayısı Topu
20 min