Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g havuç, soyulmuş, uçları kesilmiş
- 25 g soğan, ikiye bölünmüş (isteğe bağlı)
- 5 g taze maydanoz, sadece yaprakları
-
40
g zeytinyağı
veya 40 g ayçiçek yağı - 25 g sirke
- 20 g limon suyu
- 10 g hardal
- 3 tutam tuz
- 3 tutam karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 664.6 kJ / 158.9 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Karbonhidrat
- 16.1 g
- Yağ
- 10.4 g
- Doymuş Yağ
- 1.3 g
- Lif
- 4.6 g
- Sodyum
- 243.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kereviz Salatası
10min
Coleslaw Thermomix® Kesme Aparatı ile
10min
Salatalık Turşusu (Tatlı)
48 Std. 20 Min
Rendelenmiş Havuç Salatası
10min
Kereviz Remoulade
Değerlendirme yok
Tavuk, Havuç ve Elma Püresi
40 min
Pişmiş Beyaz Balık Püresi (Dondurulmuş)
Değerlendirme yok
Sebzeli Tavuk Fricasse
2h
Mango Soslu Ballı Misket Limonlu Tavuk
1h 15min
Dondurulmuş Ispanak Püresi
35 min
Kepekli Bulgur Salatası
40 min
Kırmızı Orman Meyveli Smoothie
10min