Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 210 g soğan, ikiye bölünmüş
- 30 g tereyağı
- 2 yk toz tatlı kırmızı biber
- 1 tk kurutulmuş, toz zerdeçal
- 540 g mantar, dilimlenmiş (0.5 - 1 cm)
- 540 g su
- 30 g un
- 240 g süt
- 2 tk ev yapımı sebze bulyon
- 1 yk domates salçası
- 10 g dereotu, sadece yaprakları, ince kıyılmış
- 2 tk limon suyu
- 1 tutam karabiber
- 50 g krema
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 959.1 kJ / 229.2 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Karbonhidrat
- 22.4 g
- Yağ
- 13.5 g
- Doymuş Yağ
- 8.2 g
- Lif
- 3.7 g
- Sodyum
- 55.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sömelek Köfte
1h
Lahmacun (Bol Sebzeli ve Sarımsaklı)
1h
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50 min
Kremalı Pancar Çorbası
45 min
Tarhana (taze sebzeli)
35 min
Buharda Patlıcanlı ve Ricottalı Lazanya
1h 25min
Yeşil Elmalı Kereviz Çorbası
55 Min
Kremalı Mantar Çorbası
20min
Pikan Cevizli Muzlu Kek
2h
Soğan Çorbası
1h 15 min
Kremalı ve Sebzeli Tavuk Çorbası
1h 30 min
Cennet Çorbası
40min