Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Yedikule marulu, besleyiciye girecek şekilde ikiye bölünmüş
- 600 g armut, Conference cinsi veya yumuşak ve orta büyüklükte başka bir armut, uzunlamasına ikiye bölünmüş, çekirdekleri ve sapı ayıklanmış
- 1 yk zeytinyağı
- 150 g Rokfor peyniri, parçalara bölünmüş
- 50 g kavrulmuş fındık, parçalara bölünmüş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1416.7 kJ / 338.6 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 26.9 g
- Yağ
- 22.7 g
- Doymuş Yağ
- 8.3 g
- Lif
- 6.7 g
- Sodyum
- 683.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rezene, Kereviz Sapı ve Yeşil Elma Salatası
Değerlendirme yok
Kereviz Remoulade
Değerlendirme yok
Erik Clafoutis
Değerlendirme yok
Salatalık Turşusu (Tatlı)
Değerlendirme yok
Vegan Toz Parmesan
10 min
Fener Balığı ve Karides Çorbası
1 godz. 15 min
Otlu İrmik Köfteli Pancar Çorbası
1h 10 min
Frambuazlı Balzamik Çektirmesi
Değerlendirme yok
Bircher Müsli
12h 10min
Sabayon
15 Min
Ballı, Soya Soslu, Hardallı Marinasyon
5 min
Kaju Fıstığı Ezmesi
50 min