Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g soğan, ikiye bölünmüş
- 30 g zeytinyağı, ekstra 2 tk sızma zeytinyağı
- 100 g patates, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 500 g kabak, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 400 g su
- 1 tk tuz, ekstra 1 tutam tuz
-
200
g domates
veya 200 g kiraz domates - 10 g taze fesleğen, sadece yaprakları, süslemek için ekstra fesleğen yağrağı
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1605.6 kJ / 383.5 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 28.9 g
- Yağ
- 19.3 g
- Doymuş Yağ
- 6.9 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 703.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fındık ve Havuçlu Kek
1 Std. 15 Min
Hindistan Cevizi Sütlü Bal Kabağı Çorbası
40min
Elmalı Tart
1h
Rendelenmiş Patates Pancake
55min
Tarhana Çorbası
25 Min
Rokalı ve Su Tereli İçecek
5 min
Kapya Biberli Domates Çorbası
30 Min
Hurmalı Enerji Barları
1 Std. 10 Min
Labneli Pratik Kabak Çorbası
25 Min
Havuç Çorbası
35 Min
Kakaolu, Vişneli Kek
2 godz. 15 min
Soğan Çorbası
1 Std. 15 Min