Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g soğan, ikiye bölünmüş
- 120 g zeytinyağı
- 450 g su
- 15 g limon suyu
- 1 diş sarımsak
- ½ tk tuz, ekstra 2 tutam tuz
- 1 ½ tk şeker
- ¾ tk un
- 6 adet enginar, çanak (tanesi yakl. 90 g - Ø 8 cm) kararmaması için iyice limonlanmış
- 100 g havuç, küp küp kesilmiş (1 cm)
- 130 g patates, küp küp kesilmiş (1.5 cm), kararmaması için suya koyulmuş
- 90 g bezelye, dondurulmuş
- 1 dal dereotu yaprağı, servis etmek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1029.9 kJ / 246.4 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 12.4 g
- Yağ
- 20.2 g
- Lif
- 11.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tahinli Bademli Kurabiye
25 min
Pastırmalı Patates Salatası
45 min
Pancar Soslu Hellim Peynirli Mücver
1h
Çin Usulü Dana Eti
1 Std. 20 Min
Fesleğenli Levrek, Patates Salatası ve Limonlu Kek
45 min
Zeytinyağlı Yer Elması
1h
Kıymalı Ispanak
45 min
Buharda Göz Yumurta
15 min
Terbiyeli Kerevizli Kuzu
1 Std. 15 Min
Eski Kaşarlı Kabak Pizza
40 min
Plaska
1 Std. 15 Min
Zeytinyağlı Enginar
1h