Yüksek Sıcaklık

14 Tarif

Yüksek Sıcaklık

Karamelize Soğan (400-500 g)

Karamelize Soğan (400-500 g)

25 dk

Sotelenmiş Kuşkonmaz

Sotelenmiş Kuşkonmaz

20 dk

Sotelenmiş Karışık Sebzeler

Sotelenmiş Karışık Sebzeler

30 dk

Hafifçe Sotelenmiş Pırasa

Hafifçe Sotelenmiş Pırasa

20 dk

Sotelenmiş Kabak

Sotelenmiş Kabak

20 dk

Sotelenmiş Kabak (300 g)

Sotelenmiş Kabak (300 g)

15 dk

Sotelenmiş Biber ve Soğan

Sotelenmiş Biber ve Soğan

25 dk

Sotelenmiş Havuç (400 g)

Sotelenmiş Havuç (400 g)

20 dk

Sotelenmiş Biberler (400 g)

Sotelenmiş Biberler (400 g)

25 dk

Sotelenmiş Biberler (200 g)

Sotelenmiş Biberler (200 g)

20 dk

Sotelenmiş Ananas

Sotelenmiş Ananas

20 dk

Sotelenmiş Biberler (100 g)

Sotelenmiş Biberler (100 g)

15 dk

Karamelize Elmalar

Karamelize Elmalar

15 dk

Sotelenmiş Mantar

Sotelenmiş Mantar

20 dk