Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g taze maydanoz, sadece yaprakları
- 1 diş sarımsak, dörde bölünmüş
- 30 g zeytinyağı, 1.5 yk ekstra zeytinyağı
-
100
g taze porçini mantarı, küçük boy, dilimlenmiş (1 cm)
veya 30 g kurutulmuş porcini mantarı, 20 dk ılık suda bekletilmiş, süzülmüş, küçük parçalara bölünmüş - 100 g kültür mantarı, ince dilimlenmiş (1 cm)
- 1 ¼ tk tuz, damak tadına göre ekstra tuz
- 1200 g su
- 300 g tagliatelle makarna (yumurtalı uzun kuru makarna)
- 1 - 2 tutam taze toz karabiber, damak tadına göre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1659 kJ / 396 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 54 g
- Yağ
- 13 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Patlıcan Beğendi
50 min
Çikolatalı Kek
45min
Buharda pişmiş ıspanak
15min
Zeytinli Köfteli Spaghetti
40min
Salatalık Turşusu (Tatlı)
Değerlendirme yok
Mantarlı Ay Çekirdeği Ezmesi
Değerlendirme yok
Sarımsaklı Zeytinyağı
25min
Patates ve Sebze Püresi
45min
Tatlı Patates ve Remoulade Soslu Bonfile
1h 30min
Margarita
10min
Hollandez sos
20 min
Akdeniz Usulu Sucuklu Deniz Ürünleri Risotto
1h 5min