Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g ay çekirdeği içi
- 230 g su
-
10
g beyaz şarap
veya 10 g su - 100 g kültür mantarı, büyükler dörde küçükler ikiye bölünmüş
- 50 g zeytinyağı
- 60 g soğan, parçalara bölünmüş (yakl. 3 cm)
- 30 g su (bk. Öneriler)
- ¼ tk tuz
- ¼ - ½ tk karabiber, damak tadına göre
- 6 - 7 g soya sosu (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 445.8 kJ / 106.5 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Karbonhidrat
- 5.7 g
- Yağ
- 7.5 g
- Doymuş Yağ
- 0.8 g
- Lif
- 16.7 g
- Sodyum
- 257.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Susamlı, Ay Çekirdekli Kraker
3h
Elma, Badem ve Yulaflı Porridge
24 Std. 10 Min
Turplu Taze Otlu Quark
5 min
Füme Somonlu Karabuğdaylı Bliniler
2 Std.
Zencefilli Bezelye Çorbası
45 min
Ton Balıklı Ezme
10 min
Porçini Mantarlı Tagliatelle
1h
Ballı, Soya Soslu, Hardallı Marinasyon
5 min
Vegan Burger
1h 10 min
Hollandez sos
20 min
Sebzeli Chili Biberli Kinoa Salatası
50 min
Acı Biberli Zeytinyağı
25 min