Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g Osmancık pirinci
- 800 g su, pirinçleri ıslatmak için ekstra su
- 1 ¾ tk tuz
- 650 g tavuk kalçası, derisiz, kemiksiz, ikiye bölünmüş
- su, oda sıcaklığında
- 50 g tereyağı, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 50 g dolmalık fıstık, kavrulmuş
- 2 - 3 tutam karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2425 kJ / 579.3 kcal
- Protein
- 19.1 g
- Karbonhidrat
- 59.9 g
- Yağ
- 28.4 g
- Lif
- 2.9 g
Alternatif tarifler
Pastırmalı Patates Salatası
45 min
Arpa Şehriye Pilavı
1h
Salçalı Bulgur Pilavı
40 min
Köri, Kuzu Üzüm ve Mayonezli Tavuk Ezmesi ( Coronation Chicken)
45 min
Turna Yemişli ve Bademli Tavuk Salatası
15 Min
Hainan Usulü Tavuklu Pilav
1h 20min
Tavuk Eti Suyu
Değerlendirme yok
Ekmek Köfteli Tavuk Suyu Çorbası
Değerlendirme yok
Somon ve Rezeneli Risotto
25 min
Buharda pişmiş tavuk göğsü
25 min
7 Baharatlı Tavuk ve Pilav
35min
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40 min