Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g zeytinyağı
- 25 g tereyağı, parçalara bölünmüş
- 190 g arpa şehriye
- 1500 g su
- 2 ½ tk tuz
- 2 - 3 yk tereyağı, damak tadına göre artırılabilir
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1042.8 kJ / 249.3 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 9.5 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 2.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pirinç Pilavı (Baldo Pirinç ile)
40min
Salçalı Bulgur Pilavı
40min
Kabak Tatlısı
7 godz.
Erişteli Yeşil Mercimek
55min
Sindirim Çayı
35min
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40min
Tavuklu Pilav
1h 10 min
Tavuklu Arpa Şehriye Salatası
50min
Şehriyeli Domates Çorbası
45min
Haşlanmış Makarna
25min
Havuçlu Mercimekli Humus
20min
Taze Otlu Tereyağlı Ekmek
45min