Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 - 2 diş sarımsak, damak tadına göre
- 160 g ceviz, süslemek için ekstra ceviz
- 40 g leblebi, sarı, kavrulmuş
- ½ tk pul biber (isteğe bağlı)
- 600 g su
- 400 g tavuk kalçası, derisiz, kemiksiz, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 50 - 60 g süt, damak tadına göre
- 40 - 50 g süzme yoğurt, damak tadına göre
- ¾ - 1 tk tuz, damak tadına göre
- ½ tk toz karabiber
- 2 - 3 tutam toz kişniş, damak tadına göre (isteğe bağlı)
- karışık taze ot, süslemek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1309 kJ / 313 kcal
- Protein
- 17.6 g
- Karbonhidrat
- 4.6 g
- Yağ
- 24.9 g
- Lif
- 2 g
Alternatif tarifler
Çerkez Tavuğu
1u.
Çilekli Salata Sosu
Değerlendirme yok
Ananas Carpaccio ve Pembe Sorbe
Değerlendirme yok
Kenevir Tohumu Sütü
10min
Vegan Toz Parmesan
10min
'Eggnog' Konyak Likörü
15min
Fıstık Ezmeli Brownie
40min
Buharda Patlıcanlı ve Ricottalı Lazanya
1h 25min
Acı Biberli Zeytinyağı
25min
Coleslaw Salatası
15min
Domatesli Nohutlu Pankek
40min
Kinoalı Mercimek Köftesi
26h