Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 450 g un, serpmek için ekstra un
- 3 - 4 tk kabartma tozu, damak tadına göre (bk. öneriler)
- ½ tk tuz
- 120 g tereyağı, soğuk, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 140 g Çedar peyniri, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 8 - 10 dal frenk soğanı, dilimlenmiş (1-2 cm)
- 250 g süt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 970 kJ / 232 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Karbonhidrat
- 26.3 g
- Yağ
- 11.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cevizli Pratik Ekmek
45min
Zencefilli Tarçınlı Bisküvi
2h 20min
Sebze Bulyon
1sa
Taze Otlu, Sarımsak ve Soğanlı Ekmek
1h 10 min
Zeytinyağlı Ekmek
2 godz. 10 min
Beşamel Soslu Peynirli Karnabahar
55min
Plaska
1h 15min
Buharda Minik Ekmekler
2 godz. 10 min
Mantarlı Ispanaklı Peynirli Kiş
1h 45min
Taze Otlu Tereyağlı Ekmek
45min
Dereotlu ve Beyaz Peynirli Ekmek
1 Std. 20 Min
Tatlı Tart Hamuru
1 godz. 50 min