Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g süt, ekmeğin üstüne sürmek için ekstra süt
- 15 g taze maya, ufalanmış
- 15 g sıvı yağ
- 1 yumurta
- 25 g şeker
- 290 g un
- 1 tutam tuz
- 50 g ceviz, parçalara bölünmüş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dilim
- Kalori
- 679.4 kJ / 162.4 kcal
- Protein
- 5.6 g
- Karbonhidrat
- 22.9 g
- Yağ
- 5.6 g
- Doymuş Yağ
- 1.1 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 44.6 mg
Alternatif tarifler
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1h 20 min
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1h 50min
Karabuğdaylı Ekmek
2 godz. 30 min
Patates ve Kefirli Ekmek
1h 50min
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1 Std. 35 Min
Tencerede Pratik Ekmek
2 godz. 20 min
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5h
Sütlü Minik Ekmekler
1h 45min
Sütlü Yuvarlak Sandviç Ekmeği
2 godz.
Taze Otlu, Sarımsak ve Soğanlı Ekmek
1h 10min
Yoğurtlu Ekmek
3 Std.
Sütlü Ekmek
2 Std. 35 Min