Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 180 g kırmızı soğan, ikiye bölünmüş
- 140 g biber, parçalara bölünmüş (4 cm)
- 180 g salatalık, dilimlenmiş (3 cm)
- 1 olgun avokado, kabukları soyulmuş, dörde bölünmüş
- 12 - 15 dal karışık taze ot, sadece yaprakları (örn. maydanoz, dereotu, fesleğen)
- 3 yk zeytinyağı
- 4 tk limon suyu
- 2 yk hardal
- 2 ½ tk tuz
- ¼ tk pul biber
- 1350 g su
- 600 g derisiz, kılçıksız somon, kuşbaşı doğranmış (3 cm)
- 1 - 2 tutam tuz
- 320 g kurutulmuş makarna, kısa (örn. penne)
- ince rendelenmiş limon kabuğu, süslemek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2070 kJ / 494.8 kcal
- Protein
- 37.1 g
- Karbonhidrat
- 35.9 g
- Yağ
- 17.1 g
- Lif
- 6.3 g
- Sodyum
- 268.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tavuk, Mantar ve Yeşil Fasülyeli Makarna
40min
Hünkar Beğendi
1hod. 5min
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1hod. 40min
Yeşil Mercimekli Kinoa Salatası
35min
Tam Buğdaylı ve Bademli Buharda Ekmek
2 godz.
Tavuk Eti Suyu
Değerlendirme yok
Portakallı Zencefil Soslu Ördek Göğsü, Patates Püresi ve Börülce
Değerlendirme yok
Midyeli Penne
1hod. 5min
Yavaş Pişirilmiş Sebzeli Dana Yahni
3 Std. 15 Min
Dana Etli Bolonez
45min
Yulaflı Sebze Köftesi
50min
Fırında Püreli Kaşarlı Köfte ve Cacık
1h 15min