Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g un
- 60 g çiğ karabuğday tanesi
- 25 g şeker
- ½ tk tuz
- 230 g süt
- 1 tk instant kuru hamur mayası
- 60 g tereyağı, küçük parçalara bölünmüş
- 40 g zeytinyağı, blinileri pişirmek için ekstra zeytinyağı
- 2 yumurta, büyük boy (63-73 gr)
-
110 - 180
g labne, hafifçe karıştırılmış
veya 110 - 180 g sürülebilir taze peynir, hafifçe karıştırılmış - 200 - 250 g füme somon, dilimlenmiş
-
50 - 60
g havyar
veya 50 - 60 g somon yumurtası, servis etmek için -
dereotu yaprağı, süslemek için
veya frenk soğanı, süslemek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 494 kJ / 118 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 8 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 343 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Biber Soslu Hindi Köftesi
55 min
7 Sebzeli Taneli Çorba
40 min.
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1h 5 min
Sebzeli Nohut Yahnisi
45 min
Kenevir Tohumu Sütü
10 min
Vegan Peynir Sosu
50 min.
Zencefilli Bezelye Çorbası
45 min
Mantar Ezmesi
1h 40 min
Safranlı Yoğurt ve Narlı Fırında Patlıcan
1h 10 min
Ahtapot Salatası (vakumda pişirme)
Değerlendirme yok
Lokumlu Kıtır Çikolata
2h 20 min
Domatesli Nohutlu Pankek
40 min.