Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
20
g sıvı yağ
veya 20 g zeytinyağı -
1
diş sarımsak
veya 20 g kahverengi soğan -
250
g tavuk kalçası, derisiz, kemiksiz, küpler halinde kesilmiş (3 cm), kağıt havlu ile kurulanmış
veya 250 g tavuk göğsü fileto, derisiz, küpler halinde kesilmiş (3 cm), kağıt havlu ile kurulanmış
- Besin Değeri
- şuna göre 200 g
- Kalori
- 1878 kJ / 449 kcal
- Protein
- 59 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 22 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 167 mg
Alternatif tarifler
Sotelenmiş Bonfile ve Soğan
15 min
Pirinç Pilavı (Baldo Pirinç ile)
40 min
Pirinç Pilavı Eşliğinde Tavuk Şiş ve Ilık Sebze Salatası
2h
Sıcak Elma Çayı
30 min
Salatalık Turşusu (Tatlı)
Değerlendirme yok
Armut ve Nar ile Buharda Pancar Püresi
1h 5 min
Patlıcanlı Bulgur Pilavı
40 min
Tavuklu Pilav
1h 10min
Kuzu ve Patlıcanlı Pilav
1h 20min
Sotelenmiş Mantar
20min
Haşlanmış Makarna
25 min
Sotelenmiş Biberler (400 g)
25 min