Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 140 g fındık turp
- 1 taze soğan, parçalar halinde (yaklaşık 4 cm)
- 2 - 4 sap maydanoz yaprağı
- 3 - 4 sap dereotu yaprağı
- 500 g quark
- 100 g domates, küp küp kesilmiş (1 cm)
- 20 g süt
- 2 - 3 tutam tuz
- ¼ tk karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 140 kJ / 33 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 0.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Biber Soslu Hindi Köftesi
55 min
Sabayon Soslu Elma
40 min
Erik Clafoutis
Değerlendirme yok
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Değerlendirme yok
Fransız Fasulyeli Jambonlu Makarna
35 min
Fener Balığı ve Karides Çorbası
1 godz. 15 min
Zencefilli Bezelye Çorbası
45 min
Enginarlı ve Fasulyeli Dip
10 min
Mantarlı Ay Çekirdeği Ezmesi
Değerlendirme yok
Brokolili Ispanak Köftesi
35 min
Peynirli Karides Tava
35 min
Domatesli Risotto
30 min