Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g sızma zeytinyağı
- ¼ - ½ tk sarımsak tozu
- ¼ tk toz tatlı kırmızı biber
- ¼ tk tuz
- 1 - 2 tutam karabiber, damak tadına göre
- 795 g havuç (bk. Öneriler), mümkün olduğunca eşit parçalara bölünmüş (5 cm uzunluğunda kesilmiş)
- 1110 g su
- nane yaprağı, servis etmek için
- kekik yaprağı, taze, servis etmek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 607 kJ / 145.1 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Karbonhidrat
- 19.3 g
- Yağ
- 7.4 g
- Doymuş Yağ
- 1.1 g
- Lif
- 5.6 g
- Sodyum
- 293.7 mg
Alternatif tarifler
Baharatlı ve Yer Fıstıklı Tavuk, Basmati Pilavı
1 Std. 25 Min
İmam Bayıldı
1h
Papatyalı Limonata
15min
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1h
Buharda Tavuklu Akdeniz Salatası
1h 10min
Mantar Ezmesi
1h 40min
Ton Balıklı Ezme
10min
Bircher Müsli
12 Std. 10 Min
Fındıklı Peynir Ezmesi
15min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1h 20 min
Sweet Chili Sos
25min
Alfredo Sos
35 min