Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
500
g ekmek unu
veya 540 g un - 1 tk şeker (isteğe bağlı)
- 1 ½ - 1 ¾ tk tuz, damak tadına göre
- 20 g taze maya, ufalanmış
- 35 g zeytinyağı, ekstra 8-9 yk zeytinyağı (tepsiye,hamura ve ekmeğe sürmek için)
- 350 g su, oda sıcaklığında
- 350 g kiraz domates, ikiye bölünmüş
- 2 yk taze biberiye, doğranmış
- 3 - 4 tutam deniz tuzu, yaprak, ufalanmış
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 716 kJ / 171 kcal
- Protein
- 5.6 g
- Karbonhidrat
- 29.5 g
- Yağ
- 3.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mantarlı Risotto (2 porsiyon)
35 Min
Marmelatlı Çörekler
2 Std. 20 Min
Focaccia
2 Std. 45 Min
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1h
Avokadolu ve Yoğurtlu Dondurma
10min
Zencefilli Bezelye Çorbası
45 Min
Safranlı Yoğurt ve Narlı Fırında Patlıcan
1h 10min
Taze Otlu, Sarımsak ve Soğanlı Ekmek
1h 10min
Baharatlı Lübnan Ekmeği
3h 20 min
Kıtırlı Challah Ekmeği
1 godz. 30 min
Dört Peynirli Yassı Ekmek
40 phút
Tavuk Nugget
30 Min