Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pizza Hamuru
- 5 yk zeytinyağı
- 220 g su, oda sıcaklığında
- 1 tk şeker
-
20
g taze maya, ufalanmış
veya 2 tk kuru maya (8 g) - 400 g ekmek unu
- 1 tk tuz
Üst Malzemesi ve Pişirme
- 100 g kabak, soyulmamış, uçları kesilmiş
- 120 g kırmızı soğan, dikey olarak yarıya bölünmüş (1 küçük soğan)
- 80 g kültür mantarı, bütün, sap kısmı çıkarılmış (5-6 mantar)
- 100 g sarı biber, boylamasına ikiye bölünmüş, çekirdekleri çıkarılmış
- 100 g kırmızı biber, boylamasına ikiye bölünmüş, çekirdekleri çıkarılmış
- zeytinyağı, yağlamak için
- 200 g konserve doğranmış domates
-
200
g mozzarella, rendelenmiş (blok mozzarella), taze mozzarella kullanmayın
veya 200 g kaşar peyniri, pizza için (bk. Öneriler) - 2 - 3 tutam tuz, damak tadına göre
- 2 - 3 tutam karabiber, damak tadına göre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 3065.6 kJ / 732.7 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 85.9 g
- Yağ
- 31.5 g
- Doymuş Yağ
- 10.4 g
- Lif
- 6.1 g
- Sodyum
- 1043.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zencefilli Baharat Karışımı
Değerlendirme yok
Kişniş ve Yumurtalı Sebze Çorbası
Değerlendirme yok
Buharda Tavuklu Akdeniz Salatası
1u. 10min
Kereviz Remoulade
Değerlendirme yok
Pancar Carpaccio
Değerlendirme yok
Tavuklu Buddha Bowl
1u.
Salatalık Turşusu (Tatlı)
Değerlendirme yok
Vakumda Pişirilmiş Limon ve Portakallı Hindi
Değerlendirme yok
Tütsülenmiş Uskumrulu ve Semizotlu Dip
10min
Beyaz Şaraplı Mantar Soslu Köfteler
35 min
Sebzeli Galette
1h 30 min
Alaca Çorba (Antep Yöresi)
55min