Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Galette Hamuru
- 150 g tereyağı, soğuk, parçalara bölünmüş (1-2 cm)
- 300 g un, tezgahı unlamak için ekstra un
- 90 g soğuk su
- ½ tk tuz
İç Malzemesi ve Pişirilmesi
- 350 g kabak, küçük boy, soyulmamış, uçları kesilmiş (2-3 kabak)
- 350 g erik domates, sert, bütün (bk. Öneriler)
- 190 g kurutulmuş domates, yağ içinde, yağı süzülmüş
- 30 g su
- 10 g frenk soğanı, ince dilimlenmiş
- ½ tk tuz, serpmek için ekstra 2-3 tutam tuz
- un, serpmek için
- 1 tutam karabiber
- 60 g Parmesan peyniri, rendelenmiş
- süt, sürmek için
- 10 fesleğen yaprağı
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1581.2 kJ / 377.9 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Karbonhidrat
- 45.3 g
- Yağ
- 18.5 g
- Doymuş Yağ
- 11.1 g
- Lif
- 5 g
- Sodyum
- 507.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zencefilli Baharat Karışımı
Keine Bewertungen
Kahveli Yenileyici Protein İçeceği
5 min
Vietnam Usulü Yumurtalı Kahve
10 min
Kişniş ve Yumurtalı Sebze Çorbası
Keine Bewertungen
Misket Limonu ve Kişnişli Salata Sosu
Keine Bewertungen
Kereviz Remoulade
Keine Bewertungen
Erik Clafoutis
Keine Bewertungen
Vejetaryen Pizza
Keine Bewertungen
Uzakdoğu Sebzeleri Eşliğinde Beş Baharatlı Mantarlı Ördek ve Pirinç Pilavı
1h 5min
Frambuazlı Balzamik Çektirmesi
Keine Bewertungen
Sabayon
15 Min
Humus
1h