Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- tereyağı, oda sıcaklığında, yağlamak için
- 2 - 4 yk esmer şeker
- 700 g kırmızı erik, olgun ve sert, çekirdekleri çıkarılmış, dikey olarak ikiye bölünmüş, dik durabilmeleri için alt kısımları hafifçe kesilmiş (bk. Öneriler)
- 1 limon, sadece kabuğunun sarı kısmı ince rendelenmiş, suyu sıkılmış
- 80 g şeker, dilimlenmiş erikler için ekstra 1 yk şeker
- ½ vanilya çubuğu, sadece tanecikleri (bk. Öneriler) (isteğe bağlı)
- 2 yumurta
- 100 g tam yağlı süt
- 50 g krema %30-40 yağ oranlı
- 65 g un
- ¼ tk tuz
- 1 - 2 yk pudra şekeri, serpmek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1019 kJ / 244 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 6 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 2.2 g
- Sodyum
- 132 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ispanak ve Peynir Dolgulu Köfte
1h 15min
Quark'lı Yulaf Ekmeği
1 Std.
Ballı Armutlu Salata Sosu
Değerlendirme yok
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Değerlendirme yok
Sebzeli Tavuk Fricasse
2h
Kırmızı Biber Soslu Tavuk Sarma ( vakumda pişirme)
2h 10min
Mantarlı Tuz
Değerlendirme yok
Uzakdoğu Sebzeleri Eşliğinde Beş Baharatlı Mantarlı Ördek ve Pirinç Pilavı
1h 5min
Sicilya Usulü Jumbo Karides Salatası
Değerlendirme yok
Tayland Usulü Karides Çorbası, Baharatlı Elma
1h 15min
Sebzeli Galette
1 godz. 30 min
Ballı, Soya Soslu, Hardallı Marinasyon
5min