Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g soğan, ikiye bölünmüş
- 2 diş sarımsak
- 2 dal maydanoz, sadece yaprakları
- 2 dal fesleğen, taze, sadece yaprakları, servis etmek için ekstra fesleğen yaprağı
- 100 g kurutulmuş domates, yağ içinde, yağı süzülmüş
- 30 g tereyağı, parçalara bölünmüş
- 475 g su
-
80
g beyaz şarap
veya 80 g su - 250 g krema, en az %30 yağ içeren
- ¾ tk tuz
- ¾ - 1 tk pul biber
- 450 g tavuk göğsü fileto, derisiz, küp küp kesilmiş (2.5-3 cm)
- 250 g makarna, kurutulmuş, penne cinsi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 3046.6 kJ / 728.2 kcal
- Protein
- 38.8 g
- Karbonhidrat
- 65.4 g
- Yağ
- 33.9 g
- Doymuş Yağ
- 19.2 g
- Lif
- 5.6 g
- Sodyum
- 585 mg
Alternatif tarifler
Sebzeli Tavuk
45 Min
Labne peynirli ve mantarlı penne
45 Min
Köri Soslu Kızarmış Çıtır Tavuk ve Pilav (Chicken Katsu Curry)
1h 40min
Frenk Soğanlı Patates ve Kuşkonmaz Eşliğinde Bonfile
1 Std.
Ton Balıklı Makarna
1 Std.
Tavuk, Pırasa ve Ispanaklı Risotto
30 Min
Taze Soğanlı Tart
35min
Biber Soslu Tavuk Baget, Kabak ve Beyaz Peynirli Kuskus
55 Min
Kremalı Mantar Soslu Hindi ve Spaetzle
45 Min
Fırında Tavuk Baget ve Coleslaw
45 Min
Tavuklu Arpa Şehriye Salatası
50min
Sebzeli Dana Yahni ve Gnocchi
1 Std. 30 Min