Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g soğan, ikiye bölünmüş
- 2 diş sarımsak
- 40 g tereyağı
- 20 g domates salçası
- 250 g kültür mantarı, yakl. 4 cm çapında, dilimlenmiş (1 cm) (bk. öneri)
- 150 g kapya biber, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 150 g yeşil dolmalık biber, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 1 ¼ tk tuz
- ¾ tk toz karabiber
- ¾ tk kuru kekik
- 200 g doğranmış domates konservesi, suyuyla birlikte
- 200 g su
- 750 g tavuk göğsü, kuşbaşı kesilmiş (3-4 cm)
- 2 yk zeytinyağı
- taze kekik, süslemek için
- Besin Değeri
- şuna göre 5 porsiyon
- Kalori
- 3998 kJ / 956.5 kcal
- Protein
- 192.5 g
- Karbonhidrat
- 31.5 g
- Yağ
- 61 g
- Lif
- 21 g
Alternatif tarifler
Baharatlı ve Yer Fıstıklı Tavuk, Basmati Pilavı
1 godz. 25 min
Tavuk, Mantar ve Yeşil Fasülyeli Makarna
40 Min
Körili Tavuklu Wrap
50 min
Sebzeli Kuzu Yahni
55 min
Sebzeli Vejetaryen Pilavı (kremamsı kıvamlı)
25 min
Karnabaharlı Pilav ve Köri Soslu Köfte
1 godz. 5 min
Kıymalı Meksika Fasulyesi (Chili Con Carne)
35 min
Musakka
1h 10min
Kremalı sebzeli tavuk
50 min
Kurutulmuş Domates ve Kremalı Tavuklu Penne
30 min
Kremalı Mantarlı Et
1h 10min
Sotelenmiş Biberler (400 g)
25 min