Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 170 g süt
- 150 g su
-
20
g yaş maya, ufalanmış
veya 1 paket instant kuru hamur mayası (7-8 g) - 1 tk şeker
- 30 g tereyağı, yumuşak
- 500 g un, serpmek için ekstra un
- 1 ½ tk tuz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 1118.9 kJ / 267.3 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Karbonhidrat
- 50.3 g
- Yağ
- 4.4 g
- Doymuş Yağ
- 2.5 g
- Lif
- 1.6 g
- Sodyum
- 376.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cevizli Pratik Ekmek
45min
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1 Std. 20 Min
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1h 50min
Pita Ekmeği
2h
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1h 35min
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5 Std.
Sütlü Minik Ekmekler
1 Std. 45 Min
Çikolatalı Devil's Kek
5 Std.
Elmalı Çörek
2 Std. 20 Min
Kıtırlı Papatya Çörek
1h 5min
Yoğurtlu Ekmek
3 Std.
Haşhaşlı Ponçik
1 godz. 30 min