Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g havuç, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 200 g kapya biber, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 200 g brokoli çiçeklerine ayrılmış ve kalan sap kısımları dilimlenmiş (5 mm)
- 150 g elma, çekirdeksiz, dörde bölünmüş
- 30 g ay çekirdeği içi
- 25 g zeytinyağı
- 20 g limon suyu
- 1 tk tuz
-
1 ½
tk Dijon hardalı
veya 1 ½ tk hardal - 1 tk bal
- ¼ tk karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 501 kJ / 119.7 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Karbonhidrat
- 13.2 g
- Yağ
- 7.1 g
- Doymuş Yağ
- 0.8 g
- Lif
- 3.6 g
- Sodyum
- 363.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1h 35min
Sarımsaklı Salata Sosu
5 Min
Zencefilli Acı Biberli Salata Sosu
5 Min
Körili Coleslaw
10 dk
Nane, Tarçın ve Zencefilli Çay
Değerlendirme yok
Sarımsaklı ve Ballı Salata Sosu
5 Min
Bal ve Misket Limonu Soslu Hawaii Salatası
15min
Kakaolu ve Kahveli Pratik Puding
15min
Çikolatalı Kurabiyeler
30min
Havuçlu Pancar Salatası
10 dk
Sotelenmiş Kuşkonmaz
20min
Sotelenmiş Biberler (200 g)
20min