Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 170 g buğday
- 200 g patates, pişmiş, soğutulmuş, parçalara bölünmüş
- 300 g un
- 300 g kefir
- 1 tk bal
- 40 g taze maya, ufalanmış
- 2 tk tuz
- su, üzerine serpmek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dilim
- Kalori
- 597.8 kJ / 142.9 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Karbonhidrat
- 28.4 g
- Yağ
- 1.3 g
- Doymuş Yağ
- 0.5 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 322.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Karabuğdaylı Ekmek
2h 30 phút
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1 Std. 35 Min
Tencerede Pratik Ekmek
2h 20 min
Kısır
30min
Dereotlu Süzme Yoğurt Soslu Salatalık Dilimleri
10min
Sotelenmiş Havuç (400 g)
20 dk
Peru Usulü Tavuk, Kişnişli Yeşil Sos ve Avokado Salatası
10h 30 min
Taze Otlu, Sarımsak ve Soğanlı Ekmek
1u. 10min
Yoğurtlu Ekmek
3j
Yulaflı Tereyağlı Kurabiye
50 min
Sotelenmiş Biberler (400 g)
25min
Sotelenmiş Kabak (300 g)
15min